Reikės:
400 g. miltų
150 g. cukraus
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
200 g. margarino kepimui
1 kiaušinis
Konservuotų persikų (skardinės 400g.)
Paruošimas:
Margariną [...]
Reikės:
- 400 g. miltų
- 150 g. cukraus
- 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
- žiupsnelis druskos
- 200 g. margarino kepimui
- 1 kiaušinis
- Konservuotų persikų (skardinės 400g.)
Paruošimas:
Margariną ir cukrų ištirpinti ant mažos ugnies. Miltus, kepimo miltelius, išplaktą kiaušinį ir druską išmaišyti. Sudėti ištirpintą cukraus ir margarino masę su paruošta biria mase. Viską vėl gerai išmaišyti. Masę padalinti į dvi dalis. Pirmąją iškloti kepimo formos dugne. Supjaustyti persikus ir suberti ant pirmo tešlos sluoksnio. Antrąją tešlos dalį sutarkuoti ant persikų. Puse persiko sirupo supilti ant paruošto kepimui pyrago. Orkaitėje kepti apie 40min. arba kol paruduos. Praėjus pusei kepimo laiko supilti likusį sirupą.
Labai greita ir skanu!
21 October 2012
.
Maistas
.
No comments
Post a Comment