- Grietinėlė
- Cukrus
- Konservuoti savo sultyse ir šviežūs vaisiai
400g. grietinėlės su 4 šaukštais cukraus išplakti iki standžių putų . Sudėti vaisius į serviruojamus indus...tada dėti grietinėlę ir ant viršaus papuošimui užbarstyti šaldytų uogų. Fantazijai nėra ribų. Gražiau būtų atrodę braškės arba kiviai (vaisiai turintys ryškias spalvas), bet turėjau tik šaldytų mėlynių.
Skanaus!
- Grietinėlė
- Cukrus
- Konservuoti savo sultyse ir šviežūs vaisiai
400g. grietinėlės su 4 šaukštais cukraus išplakti iki standžių putų . Sudėti vaisius į serviruojamus indus...tada dėti grietinėlę ir ant viršaus papuošimui užbarstyti šaldytų uogų. Fantazijai nėra ribų. Gražiau būtų atrodę braškės arba kiviai (vaisiai turintys ryškias spalvas), bet turėjau tik šaldytų mėlynių.
Skanaus!
.
04 November 2011
.
Virtuvė


No comments
Post a Comment